Om oss

Det var i slutet på 2011 som M Hellström Entreprenad AB grundades. Men kunskapen och erfarenheten sträcker sig längre än så. Med närmare 30 år av erfarenhet inom mark och anläggningsbranschen bestämde sig Michael Hellström att starta eget. Sedan dess har företaget växt och idag är vi ett starkt team på 15 personer. Oavsett om du är företag eller kommun är vi det självklara valet när det gäller entreprenör, från idé till färdig produkt. Vårt kontor är beläget i Ulricehamn men vi är även verksamma i hela närområdet som t.ex Borås, Falköping och Mullsjö.

Varför välja oss?

M Hellström
Entreprenad

De flesta skulle säga att M Hellström Entreprenad främst vänder sig till företag och kommuner. Det är precis vad vi gör. Men vi vänder oss även till aktörer som är måna om att anlita ett företag där samarbetsvilja, kompetens och service värderas högt. Vi är företaget där samarbete mellan alla parter är ett faktum, från början till slut. Tveka därför inte på att kontakta oss om du behöver en säker och tillförlitlig partner inom mark och anläggningsbranschen! 

Teamet bakom

Även om företaget har växt kvarstår den ”goa” känslan. För oss är det en viktig del i verksamheten och arbetsklimatet. För precis lika viktigt som att våra uppdragsgivare ska bli nöjda med vårt utförda arbete, lika viktigt är det att våra anställda trivs och mår bra. Hos oss arbetar vi tillsammans mot samma mål, att leverera det bästa resultatet till våra uppdragsgivare.

Garanterad kvalitet

M Hellström entreprenad

Det naturliga valet vid mark och anläggningsprojekt!

karriär

bli en i teamet!

Vi arbetar ständigt framåt, med nya mål och större utmaningar. Är du en blivande medlem i vårt team på M Hellström Entreprenad AB? Skicka in ditt Cv och Personliga brev redan idag!

Karriär

Lediga tjänster

Arbetsledare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.